top of page

Kurs.

Nettkursene gir deg en mulighet til å øke kunnskapsnivået rundt aksjemarkedet. Den største faktoren bak suksess i aksjemarkedet er kunnskap. Ønsker du å lykkes med aksjehandel, er det viktig å sette seg godt inn i faget. Kursene presenterer faget på en enkel og lærerik måte gjennom en steg for steg plan.

Kursene gjennomføres via vår partner (Leksjoner.no).

Invesering

Investering

Våre kurs:

Sparer du langsiktig i fond eller aksjer? Eller har du lyst til å begynne med aksjeinvesteringer? Enten du har litt erfaring eller er helt ny, er kunnskap avgjørende for om du skal lykkes i aksjemarkedet.

Aksjemarkedet styres av mange faktorer, det kan være vanskelig å holde styr på alle faktorene som spiller inn. Nettkurset gir deg innblikk i de viktigste faktorene å holde styr på. Det fungerer som en steg for steg plan, som forteller deg i rekkefølge hva du må tenke på før du gjennomfører en aksjehandel.

Aksjemarkedet innebærer en risiko, men desto mer kunnskap, desto mindre risiko. Det kan derfor lønne seg å investere i kunnskap.

Pris: 349 kr,-

Trading
Nettkurs om aksjehandel

Trading

Har du litt erfaring fra aksjemarkedet? Da kan trading være et spennende neste steg for deg.

Det finnes mange ulike tradingstrategier og det kan være vanskelig å vite hvem som fungerer best. Enten du vil trade flere ganger om dagen eller noen ganger i måneden, er kunnskap avgjørende for din gevinst.

Trading går ut på å utnytte kortsiktige svingninger i kursene til verdipapirer for å få gevinst. Nettkurset gir deg inblikk i en anbefalt miks av tradingstrategier, samt en liste over hvordan ulike tradingstrategier fungerer.

Trading er høyrisiko. Har du bedre kjennskap til markedet og tradingstrategier, øker sannsynligheten for gevinst. Det kan derfor lønne seg å investere i kunnskap.

Pris: 359 kr,-

Nettkurs om trading

Hvordan handle aksjer

Hvordan man handler aksjer hos en nettmegler, finner du svar på om du trykker på knappen pdf. Det er en gratis oversikt over hvordan man kjøper aksjer hos en nettmegler, steg for steg.

bottom of page